dimarts, 14 de febrer del 2012

YouTube per escoles

Aquest projecte que ha aparegut fa poques setmanes consisteix en el desenvolupament d'un sistema de conexió que limita l'accés únicament a continguts educatius i amb 300 vídeos sobre continguts de les diverses assignatures a nivell escolar.

Molts centres, tot i fer ús dels ordinadors de forma constant en les aules, pel mal ús que fan els alumnes dels mateixos han optat per limitar l'accés a molts continguts i a diverses webs, entre elles YouTube. Amb aquest nou portal d'ús exclusiu per escoles es facilita tant als professors com als alumnes a fer un ús responsable del portal.



Els equips per tant, es poden configurar de tal manera que sols es permeti l'accés a videos educatius i l'alumnat fagi ús del portal però veient exclusivament videos de caire educatiu. A la vegada, pels professors també és de gran utilitat ja que tenen més de 300 videos classificats per matèries, així només entrant en l'assignatura que imparteixen ja trobaran gran quantitat d'informació visual per referència durant les seves classes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada