diumenge, 26 de febrer del 2012

Exemple de companyerisme i actitud a la FLL


Com ja s’ha explicat en aquest blog, durant el primer cap de setmana del mes de febrer es va celebrar la competició de la First Lego League del Camp de Tarragona. Aquesta va tenir lloc a l’Auditori Fundació Catalunya Caixa i els alumnes del Màster de Formació del Professorat vam prendre part com a floaters dels diferents equips que participaven amb els seus respectius robots.

Personalment vaig estar col·laborant amb l’equip Robo Shock, juntament amb en Jaume i el Luís, que estava conformat per alumnes de 5è i 6è de Primària de l’Escola Sant Pere i Sant Pau. Allà vaig evidenciar com un esdeveniment com aquest pot generar un interès tan gran entre els joves i com un grup d’alumnes es reuneixin al voltant d’un mateix projecte perseguint un objectiu comú.

M’agradaria fer referència a un dels components de l’equip Robo Shock, l’Adrià., ja que penso que és un exemple d’actitud, companyerisme i implicació que segur va ser determinant de cara a l’assoliment del premi als valors.

L’Adrià, que en principi treballava amb l’altre equip del mateix centre, va oferir-se per canviar-se d’equip al darrer moment ja que havia de cobrir una baixa d’una companya que no podria assistir a la competició, va confiar en el projecte i el va defensar davant tot el públic malgrat alguns companys van haver de marxar a realitzar d’altres classes extraescolars, és un alumne que vivia la competició amb els nervis propis del dia de Reis, que volia demostrar-se a sí mateix què eren capaços de fer amb aquell robot amb el qual havien estat treballant tant i tant de temps, que reconeixia els mèrits dels altres equips i aplaudia els seus èxits i, finalment, que animava a la resta de companys a creure que podrien classificar-se per la final.

En definitiva, penso que va ser tot un encert organitzar aquest tipus de competició per poder conèixer nens que fan que encara tinguem més ganes de desenvolupar aquesta professió.




Equip Robo Shock


 Equip Robo Shock. Premi valors.


Equip Robo Shock competint amb el robot.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada