dimecres, 8 de febrer del 2012

Preparant la FLL... reportatge fotogràfic

Amb l'únic objectiu de saltar-nos la classe, els participants de la First Lego League ens varem apuntar al muntatge de les taules de joc.
Tot i que ja ho explicarem amb més detall en un altre post, aquestes taules són el lloc on els nois i noies competiran amb el seu robot.

L'objectiu era muntar 5 taules, després d'una crida de socors -a 4 dies vista només s'havia muntat una taula-, vam aparèixer l'equip de "floaters" disposats a recordar la nostra infància i muntar peces.....
Alguns ens vam passar de petits els dies muntant Lego (o Tente, versió econòmica) i hem acabat com a enginyers i arquitectes... o sigui que ja sabeu, pares, vigileu les criatures i el que poseu a les seves mans....

Amb la idea "d'escaqueo" general, només voliem passar a saludar al Gran Falo (si us plau, que algú expliqui això més endavant), però ens varem quedar amb ulls vidriosos muntant fins quarts de deu. Bé, tenim constància que algú va demanar dormir allà perquè es volia quedar una estoneta més.

Un dia després... prova superada! Ja haviem muntat les taules! (no, no varem saltar d'alegria, també ens voliem "petar" la classe del dijous)


 Arribaren els informàtics i ho classificaren tot en colors....


Lluis, Jordina, Jessica i ....el Falo
 Sí, ho sabem, el que no ensenya la cara va demanar fer-se un llit amb peces de lego i seguir muntant "all night long"
 Hi ha qui compra Lego als seus fills per a que juguin ells.... -ejem-

 Dues hores després i tres-cents "middle gray"

 Floater's team power! (to the pipol)

1 comentari:

  1. Jaume...jo no puc explicar-ho perquè no sé el que és el Gran...jjjj(me parto) i mira que vaig estar allí! Deu ser cosa d'homes. Ens ho vam passar genial!

    ResponElimina