dijous, 23 de febrer del 2012

Invents del futur: ulleres amb realitat augmentada i connexió a Internet

Segons he vist publicat a la xarxa, la companyia Google prepara unes ulleres amb connexió a internet. L'empresa vol equipar les lents amb el sistema operatiu Android i un software de realitat augmentada. Les "smart glasses", que podrien sortir al mercat aquest any, permetran a l'usuari veure l'entorn amb informació addicional (p.ex: saber el carrer per on es camina, el restaurant on es menja, etc.) Tindran càmera i GPS, i les recerques es projectaran als vidres.

La connexió a internet es farà a través de tecnologia 3G o 4G, associada a un altre dispositiu Android com un telèfon o amb la mateixa xarxa. Segons publica un periòdic americà, la notícia l'haurien donat a conèixer treballadors de la companyia de manera anònima. Ara bé, Google no ho ha confirmat. Alguns blogs apunten que les ulleres s'assemblen a les dels robots que protagonitzen la saga "The Terminator". Us imagineu?

Realment una notícia molt interessant i que es podria comentar a classe per tal que els alumnes poguessin opinar sobre aquest invent, buscar avantatges i inconvenients, etc.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada