dissabte, 25 de febrer del 2012

Enllaços útils (Portals educatius amb molts recursos)



Bones companys,

Si busqueu per la web de ben segur que trobareu moltíssimes webs i enllaços amb recursos per a l'assignatura de Tecnologia. Us adjunto alguns enllaços que he trobat força interessants:

- PortalESO: Portal educatiu amb molta informació sobre les diferents matèries que s'imparteixen a l'ESO (entre elles Tecnologia). Hi podem trobar des de presentacions amb powerpoint i flash, treballs amb doc i pdf, enllaços a videotutorials, etc. fins a unitats didàctiques i exàmens i proves de tot tipus. A més, també hi ha informació sobre oposicions, sindicats, links d'interès, etc.


- Area Tecnología: Un altre portal amb infinitat de recursos però aquest està destinat únicament a les matèries de Tecnologia, Tecnologia Industrial i Electrotècnia. Està enfocat principalment als últims cursos d'ESO i Batxillerat. Hi ha moltíssimes presentacions penjades així com exercicis i activitats que es poden respondre directament a la web. També trobareu moltes idees i exemples de projectes per realitzar al taller (potser algun dels enginys us serveix per elaborar-lo al pròxim treball de l'assignatura).

ÁREA


- Web d'AAnderic: Destinada únicament a l'assignatura de Tecnologia d'ESO. Trobareu propostes de treballs per a realitzar a l'aula, exemples d'unitats didàctiques i coavaluació, exàmens i d'altres enllaços.

- AULATECNO: Dedicada als alumnes d'ESO i Batxillerat. Tot tipus de recursos de l'àrea de Tecnologia. Actualització diària, amb notícies, articles interessants, recursos didàctics, etc.


- AulaTaller: Web molt interessant amb molts recursos de Tecnologia per a ESO i Batxillerat (Vídeos de tecnologia, vídeos didàctics, projectes de tecnologia, etc.).


- Web de FERNANDO MARTÍNEZ MOYA: Dedicada a Tecnologia d'ESO i Batxillerat, amb apunts, recursos, projectes, videotutorials, etc. T'has de registrar per a poder accedir a tots els continguts. També conté activitats per aprendre com utilitzar l'AutoCAD, l'SketchUp, Joomla, Wikis, etc.



- Web de l'edu365.cat de Tecnologia: Exercicis, problemes, explicacions i presentacions detallades sobre diferents temes de Tecnologia, etc.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada