diumenge, 26 de febrer del 2012

Hola a tots,

Per fi ha arribat. Ha trigat una mica i he tingut alguns problemes, però ja teniu a la vostra disposició el vídeo que he fet de la competició Firts Lego League.

"a vista de floater..."

Els que vau anar, espero que us serveixi per recordar un dia intens, i els que no, podreu veure una mica com es va viure aquell dissabte.

Ja em vau veure, em vaig passar tot el dia amb la càmera de vídeo i la de fotos amunt i avall. Al final, més d'una hora i mitja de vídeo i no se quantes fotos. No ha estat fàcil triar i retallar per arribar a fer un vídeo d'un quart d'hora. Espero que us veieu molt "guapos" tots els que sortiu. Jo no surto tret d'unes fotos al final. És el que té ser el que grava..... jejeje

I al final problema amb la música. No hi havia manera, editant el vídeo anava bé, i quan feia l'arxiu no acaba de funcionar. Menys mal que finalment, ja s'ha acabat.

Per cert, hi ha un grup que fa l'eina TIC d'edició de vídeo. Doncs que sapigueu que aquest l'he editat amb el Windows Live Media Maker. És pot ser massa senzill, he trobat a faltar algunes opcions, però al final ha quedat força "resulton". No cal dir que qualsevol crítica serà benvinguda.

Bé, res més a dir, aquí us el deixo, espero de veritat que us agradi.

Luis Herrero.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada