dissabte, 11 de febrer del 2012

FLL-Tarragona: Competitivitat amb valor afegit


Vaig tenir la sort d'acompanyar a l'equip "Best friends", un grup de 7 nois amb necessitats especials que es van implicar en el projecte de la mà d'una monitora que abans de començar la competició ja tenia clar que l'experiència havia valgut la pena.

Aquesta competició va servir perquè els nois s'impliquessin en un projecte tecnològic que els va ajudar a col.laborar entre ells, a millorar-se i a saber valorar l'esforç dels altres.

Donades les característiques dels nois, la seva monitora (professora orientadora del projecte) ens va demanar que pugéssim a l'escenari a l'hora de fer l'exposició, això va fer que ho visquéssim amb molta més intensitat. Vam patir amb les pors escèniques, ens vam emocionar amb les presentacions i vam celebrar que es valorés l'esforç que aquests joves havien fet.

La il.lusió d'en Pau quan li van fer una entrevista per radio, la cara de l'Àlex amb la medalla al coll, la emoció del Luis i els altres quan els van cridar per anar a recollir una copa. Una copa! Tot plegat va ser excepcionalment emocionant.

Estic molt contenta d'haver participat en aquesta convocatòria de la FLL - Tarragona, personalment m'enduc una experiència més que positiva. L'ambient i l'actitud tant dels companys floaters (nois! sou genials!), dels joves participants (tots els grups) i dels membres l'organització va fer d'aquest dia una vivència inoblidable.

1 comentari:

  1. No podíem imaginar que l'esforç d'aquells dies valgués tant la pena! ni que fora no només diversió. Tots hem après alguna cosa.

    ResponElimina