dilluns, 13 de febrer del 2012

Gooru: recursos digitals per l'aula

Bé, en el post d'avui presentaré una eina que m'he trobat "porahi" i que m'ha semblat interessant.
Es tracta de la web http://www.goorulearning.org

Aquesta eina està pensada per a estudiants d'educació de secundaria i batxillerat (perfecte per a nosaltres eeh) i ofereix més de 2.600 guies d'estudi i diferent material educatiu com poden ser:
  • jocs interactius
  • document
  • diagrames
  • imatges
  • ...
Actualment està enfocat cap a matemàtiques i ciències en general (biologia, geologia, química...).
L'usuari (en aquest cas els alumnes o professors) poden afegir-hi contingut, i per a fer-ho caldrà catalogar-ho dins la taxonomia que la web fa servir.

En la web també hi ha exercicis, exàmens i activitats per a realitzar en base a conceptes/temaris, i cada vegada que se'n realitza un, el sistema avalua l'activitat i ho registra.
Una altra cosa interessant d'aquesta eina, és que un cop estiguem inscrits als cursos que ens interessen, els haguem acabat, i en funció del resultats que haguem obtingut en els exercicis anteriorment comentats, l'eina ens suggerirà altres cursos per a millorar les puntuació i el nivell.

Com és normal en el món actual, la web també té una mena de fòrum/xat/espai de comunicació, on els usuaris poden publicar dubtes/qüestions.

Té un petit problema però. La web està completament en anglès, però també hem de tractar la competència de comprensió de llengües estrangeres oi?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada